Edifici Seminari de Tortosa

L’Edifici Seminari del Bisbat de Tortosa és una edificació del segle XX obra de l’arquitecte Vicente Traver Tomàs. Va ser inaugurat l’any 1952 pel bisbe Emmanuel Moll i Salord, bisbe de la diòcesi de Tortosa durant el període 1943-1968.

Es tracta d’una edificació catalogada com a bé local d’interès cultural, conformada per sis pavellons i una capella central dedicada a la Mare de Déu de l’Assumpció, amb una superfície construïda superior a 25.000 m2.

El recinte en el qual s’assenta l’edifici, amb més de 62.000 m2, té una dotació d’equipaments molt àmplia i variada: pistes de bàsquet, de futbol, de voleibol, de frontó, dues piscines, un bar, zones de jocs infantils, zones de lleure, entre d’altres. A més, compta amb una vegetació molt frondosa en determinats sectors del recinte.

Fes un recorregut virtual de 360º per les nostres instal·lacions. Entra i passeja de sala en sala sense moure’t de casa: visita les habitacions, la biblioteca, el menjador, la piscina, les zones esportives… i descobreix tots els espais per dins i per fora!

Les instal·lacions de l’Edifici Seminari

A l’Edifici Seminari hi ha de diverses instal·lacions creades per a la comoditat i les necessitats dels seus residents.

Disposa de sales d’estudi de diferents capacitats, aules equipades informàticament, sala multimèdia, sala d’actes, biblioteca, menjador i piscina.

També es pot gaudir de lliure accés a les zones esportives, zona de bar i pàrquing.