Instal·lacions

L’Edifici Seminari està equipat amb instal·lacions de primer nivell per donar una adequada resposta a les necessitats dels seus usuaris: aules informatitzades, sales d’estudi de diferents capacitats, sala d’actes, sala multimèdia, biblioteques, menjadors de grans dimensions; habitacions individuals, dobles i múltiples amb bany propi i compartit; zones esportives per a la pràctica del bàsquet, futbol, voleibol; zones de jocs infantils i àrees de lleure; dues piscines i un bar exterior amb terrassa, i una àmplia zona d’aparcament.

Habitacions

En les dependències destinades a la residència d’estudiants es troben les habitacions individuals i dobles amb bany propi, aire condicionat i calefacció. Totes estan equipades amb llit, tauleta de nit, armari i una zona d’estudi conformada per una taula i una prestatgeria. També disposa d’accés gratuït a internet a través de wifi (fibra).

L’oferta d’allotjament inclou set habitacions (dues d’individuals i cinc de dobles) ubicades a la façana principal (nord) de l’edifici, amb la mateixa dotació de serveis però un nivell de confort superior. La seva ubicació elevada els confereix formidables vistes de la ciutat de Tortosa, a la vegada que una tranquil·litat extraordinària, atesa la seva privilegiada posició dins l’edifici.

Sales d’estudi

L’edifici compta amb diverses sales d’estudi i l’estudiant pot escollir aquella sala que més s’adeqüi a les seves necessitats. Totes tenen llum natural, cobertura wifi (fibra) i estan equipades amb taules de treball, cadires i equips informàtics.

Sales d’actes

L’edifici compta amb dues sales: una de grans dimensions, amb capacitat de fins a 250 persones, i una altra amb capacitat de fins a 100 persones. Ambdues disposen d’equips informàtics, multimèdia i de so.

Biblioteques

A més a més de les biblioteques de les aules, al llarg de l’edifici es poden trobar espais de biblioteca adequats a les característiques de les activitats a desenvolupar-hi.

L’edifici acull una biblioteca històrica la visita a la qual és pràcticament obligatòria.

Menjadors

El servei de menjador es presta a partir de dos grans estances amb capacitat de fins a 160 persones cadascuna i de tres estances de menors dimensions amb capacitat de fins a 50 comensals. Els àpats, preparats partint d’una pauta dietètica, són elaborats al mateix edifici pel personal de cuina, que és propi. També s’hi poden dur a terme celebracions, festes i convencions, entre d’altres.

Bar exterior – piscines

El bar exterior està ubicat just al costat de les piscines. Dona servei principalment als alumnes del Col·legi Sagrada Família durant el curs acadèmic. En els períodes festius i a l’estiu especialment, el bar i les piscines adquireixen una autonomia pròpia per donar servei a les persones usuàries de l’edifici, però també als particulars que individualment vulguin accedir només a aquest àmbit.

Les magnífiques vistes de la ciutat de Tortosa i del massís del Port són un al·licient més per descobrir aquesta zona de l’Edifici Seminari.

Zones esportives

L’Edifici Seminari té una dotació d’equipaments esportius extraordinària: a l’interior, dues pistes de futbol sala, dues pistes de bàsquet i dos gimnasos (exclusius per als estudiants del Col·legi i els residents, respectivament). I a l’exterior, cinc pistes de futbol sala, cinc pistes de bàsquet, dos camps de voleibol, dos camps de futbol onze i una pista de frontó.