Instal·lacions


La residència diocesana d’estudiants Adrià VI ha estat creada per la comoditat i les necessitats dels seus residents.

Les seves instal·lacions són variades, diverses sales d’estudi de diferents capacitats, sala informàtica, sala multimèdia, sala d’actes, biblioteca, menjador. També podem accedir a la piscina. Així mateix podem gaudir de lliure accés a les zones esportives i zona de bar.

Aquells que ho desitgin també poden disposar de parking.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Habitacions

Les habitacions individuals compten amb llit, àrea d’estudi amb taula de treball, prestatgeria, i armari. Disposen de bany propi, aire condicionat i calefacció, accés gratuït a Internet les 24h per wifi.

Les habitacions dobles a compartir amb un altre company/a compten amb 2 llits, dues àrees d’estudi amb taules de treball, prestatgeries i dos armaris. Disposen de bany propi per als dos estudiants, aire condicionat i calefacció, accés gratuït a Internet les 24 hores.

També disposem d’habitacions de 4, 6 i 8 dormitoris amb llitera, bany propi, aire condicionat, calefacció i accés gratuït a Internet les 24 hores.


…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Sala d’estudi

Disposem de diverses aules d’estudi. L’estudiant pot escollir aquella sala que més li convingui segons les seves necessitats, curs, estudi, treball individual, treball en grup, classes particulars, cursos, presentacions, etc.

Totes aquestes aules tenen llum natural i estan equipades d’àmplies taules de treball, còmodes cadires i cobertura Wifi.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Sala d’actes

Aquesta sala té una capacitat de 250 persones i està equipada per un projecto, dvd, tdt, ordinador portàtil, connexió vga i un equip de so.

Pot ser emprada per a projectar DVD’S o vídeos, , connectar portàtils per fer presentacions.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Menjador

El servei de menjador compta amb cuina pròpia, on diàriament s’elaboren menús adaptats a cada època de l’any i segons les necessitats dels seus estudiants. El servei és tipus buffet.

Una cuidada dieta mediterrània juntament amb un servei de menjador basat en una dieta sana i equilibrada sense oblidar tampoc la cuina casolana.

Horaris de menjador:

Esmorzar:8.30h.
Dinar: 13.30h a 15.00h.
Berenar:18.00h.
Sopar: 20.30h.

Les nostres instal·lacions disposa de 2 menjadors grans de 160 persones i tres de petits de 50 persones.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Piscina

La residència diocesana d’estudiants Adrià VI disposa de dues piscines exteriors amb magnífiques vistes a la ciutat de Tortosa.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Zones esportives

La residència diocesana Adrià VI disposa de dos pistes de futbol sala interiors i 5 pistes de futbol sala exterior, dos pistes de basquet basquet interiors i 5 pistes de basquet exterior, dos camps de voleibol, dos camps de futbol onze, una pista de frontó, pistes de pimpom, un gimnas per realitzar les classes, etc.