Residència d’Estudiants Seminari

La residència d’estudiants de referència a Tortosa

La residència d’estudiants Seminari som la residència de referència a les Terres de l’Ebre. Està ubicada a l’edifici del Seminari de Tortosa, que té una superfície construïda de més de 25.000 m2 i compta amb un recinte exterior de més de 40.000 m2. Unes formidables habitacions individuals amb bany interior i climatització, un servei de cuina casolana i amb productes de proximitat i unes instal·lacions esportives i de lleure de primer nivell ofereixen al resident una combinació de serveis única a la ciutat de Tortosa.

N

Habitacions individuals amb bany interior privat, calefacció i aire condicionat

N

Cuina pròpia i amb productes de proximitat

N

Dietes personalitzades adaptades a al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

N

Cuina-menjador exclusiva per a residents

N

Sales de reunions compartides

N

Fibra òptica exclusiva per a residents (wifi)

N

Exteriors privilegiats: piscines, pistes poliesportives i jardins

N

Aparcament interior

Truca’ns: +34 609 429 119 / +34 977 440 200

Formulari de contacte

  Captcha + 32 = 42

  Instal·lacions

  Les nostres instal·lacions són de primer nivell. A l’interior hi podeu trobar diverses sales per a l’estudi i el lleure, espais per a practicar esport de manera individual o en grup, com un gimnàs i una sala de jocs amb taules de ping-pong i un futbolí. També disposem d’una cuina exclusiva on cuinar els àpats no inclosos en el règim d’allotjament i un menjador de les mateixes característiques. Paral·lelament, hi ha dos menjadors de grans dimensions que és on se serveixen els àpats.

  L’exterior de la residència d’estudiants Seminari és molt generós en espai. Amb més de 40.000 m2 de superfície, cal destacar-ne la infraestructura per a fer esport: dues piscines, diverses pistes de bàsquet, handbol, voleibol, frontó i dos camps de futbol constitueixen un espai únic a la ciutat de Tortosa. També cal remarcar-ne les nombroses zones verdes i arbrades.

  Habitacions

  Totes les nostres habitacions són individuals i tenen un bany interior propi. Equipades amb terra de parquet, aire condicionat i calefacció per radiador, disposen d’un llit individual de 90 x 190 cm, armari, escriptori i mobiliari de suport.

  Us oferim dues possibles orientacions: una mirant cap a l’est a un dels patis interiors de l’edifici i l’altra, cap a l’oest al jardí central interior.

  A més a més, totes les habitacions de la residència compten amb una extraordinària cobertura wifi, fruit de l’existència d’una línia de fibra òptica dedicada exclusivament.

  Serveis

  A la residència d’estudiants Seminari oferim un servei focalitzat en tres pilars: habitacions confortables, alimentació de qualitat i adaptada a les necessitats de cada resident i instal·lacions de primer nivell.

  El nostre servei d’alimentació se sustenta, per una banda, sobre la compra de productes de proximitat, com fruita, verdura i carn (sempre fresca) i, per una altra, sobre el suport tècnic dietètic necessari per tal que la proposta gastronòmica sigui equilibrada i pugui donar resposta a les demandes de menús adaptats a al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

  També comptem amb un espai equipat amb diverses màquines de venda automàtica amb entrepans, fruita natural, fruita deshidratada, sucs de fruita, aigua i refrescos, entre d’altres. Igualment, trobareu un espai de bugaderia proveït amb màquines rentadores i assecadores.

  Les enormes dimensions del recinte exterior permeten disposar d’una plaça d’aparcament per a cotxes i motocicletes.

  Modalitat mitja pensió

  Habitació individual

  Esmorzar, dinar o sopar (a escollir)

  Ús de totes les instal·lacions de l’edifici

  5.500 € / Anual

  Modalitat pensió completa

  Habitació individual

  Esmorzar, dinar i sopar

  Ús de totes les instal·lacions de l’edifici

  6.400 € / Anual

  Modalitat mitja pensió

  Habitació individual

  Esmorzar, dinar o sopar (a escollir)

  Ús de totes les instal·lacions de l’edifici

  2.890 € / Semestral

  Modalitat pensió completa

  Habitació individual

  Esmorzar, dinar i sopar

  Ús de totes les instal·lacions de l’edifici

  3.360 € / Semestral

  * En ambdós casos cal dipositar una fiança de 500 € per a la cobertura de possibles trencaments no accidentals que es puguin produir en les instal·lacions de la residència. Aquesta fiança es retorna quan l’estudiant marxa de la residència, si no s’ha produït cap desperfecte.

  Formulari de contacte

   Captcha 9 + = 15

   Residència d’Estudiants Seminari

   Ctra. d’accés al Seminari, s/n
   43500 Tortosa

   +34 977 440 200
   +34 609 429 119