Serveis

A l’Edifici Seminari s’hi presten actualment serveis educatius de diferents nivells: al Col·legi Sagrada Família, llar d’infants, educació infantil, primària, secundària i batxillerat. També hi té la seu l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (Euses) que imparteix el grau de fisioteràpia.

D’altra banda, hi podem trobar una residència d’estudiants vinculada al Col·legi Sagrada Família per a nois i noies d’educació secundària i batxillerat, a més d’una residència per a estudiants universitaris.

A l’Edifici Seminari també s’ofereix servei d’allotjament per a grups i particulars. L’Alberg Croera compta una àmplia oferta d’habitacions múltiples. I el Residencial Croera, per la seva banda, ofereix habitacions individuals i dobles.

Col·legi Diocesà Sagrada Família

La proposta pastoral i educativa del Bisbat de Tortosa amb oferta que va des de la llar d’infants fins a batxillerat, amb concert educatiu per a les etapes d’infantil, primària i secundària.

Alberg Croera

Un alberg amb capacitat de fins a 500 persones, amb una àmplia oferta d’habitacions múltiples, pensades per atendre grups infantils i juvenils però també d’adults.

Residencial Croera

Un allotjament amb habitacions pensades per al relax, viatges de turisme, negocis… amb dues habitacions individuals i cinc habitacions dobles de classe superior.

Residència Diocesana d’Estudiants Adrià VI

Una residència d’estudiants per a alumnes a partir de 12 anys, amb acompanyament educatiu.

Residència d’Estudiants Universitaris Seminari

Una residència d’estudiants universitaris totalment adaptada a les necessitats d’aquests estudiants.

Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES)

Una escola universitària adscrita a la URV en la qual s’imparteix el grau en fisioteràpia, amb formació especialitzada i continuada en la salut i l’esport.